ADVOCATS PENALISTES EXPERTS


Esteban Advocats és un despatx d'advocats penalistes experts. Està dirigit per Marco Esteban, advocat penalista i Màster en Dret Penal, amb una reeixida trajectòria professional en la defensa i representació de centenars de casos penals. Ens ocupem de tot tipus de delictes i comptem amb una dilatada experiència en la resolució de procediments criminals en les diferents instàncies penals. Hem ajudat els nostres clients a resoldre els seus problemes jurídics, treballant al seu costat en tot moment, per molt complicada que semblés la seva situació.

Experiència i Eficàcia

Hem forjat una reputació de no abandonar cap cas, no acceptar mai la derrota i tractar els nostres clients com a persones úniques a qui hem de donar una solució individual i dedicar el màxim esforç. Per això, treballem sense descans al costat del nostre client per obtenir un bon resultat en el litigi. Combinant la comprensió del seu cas, el coneixement profund de la llei, un important historial d'èxit i la seva fidelitat, estem convençuts que trobarem la millor sortida per a la seva situació. L'experiència ens mostra que comptar amb l'assistència d'un advocat penal expert suposa un important increment de la protecció dels seus drets i les seves possibilitats de victòria en el procés. Som conscients que el principal objectiu és protegir la seva llibertat, família i professió. Volem solucionar el seu cas i que comprovi que som els millors advocats penalistes i li oferim el millor tracte, amb respecte, dedicació i comprensió.

EXPERTS EN DRET PENAL

El nostre estil professional passa per mantenir la comunicació constant i informar-lo detalladament de cada pas que donem, fins i tot en caps de setmana o vacances. Sabem que ser acusat o víctima d'un delicte és una vivència extraordinàriament desagradable i frustrant. La perspectiva de sancions i el greuge personal el pot deixar ansiós i insegur, sense saber què fer i a qui recórrer. És llavors quan les habilitats estratègiques que hem acumulat al llarg dels anys seran d'una ajuda fonamental i decisiva. Truqui'ns i lluitarem per i amb vostè. A l'hora de triar un advocat penalista l'especialitat és molt important. De la mateixa manera que ja no es concep un metge especialista a un temps en el cap, el cor i els peus, en l'àmbit del dret penal, la dedicació exclusiva a la matèria és decisiva per poder dissenyar una estratègia legal coherent i eficaç. En processos de dret penal cal un professional especialitzat lliurat a la seva disciplina. Truqui'ns i lluitarem per i amb vostè.