ADVOCATS PENALISTES EXPERTS

 

Esteban Advocats és un despaxt especialitzat en dret penal. El seu director és Marco Esteban, advocat penalista i Màster en Dret Penal, amb una reeixida trajectòria professional en la defensa i representació de centenars de casos penals. Ens ocupem de tot tipus de delictes i comptem amb una dilatada experiència en la resolució de procediments criminals en les diferents instàncies penals. Hem ajudat els nostres clients a resoldre els seus problemes jurídics, treballant al seu costat en tot moment, per molt complicada que semblés la seva situació. 

Hem forjat una reputació de no abandonar cap cas, no acceptar mai la derrota i tractar els nostres clients com a persones úniques a qui hem de donar una solució individual i dedicar el màxim esforç. Per això, treballem sense descans al costat del nostre client per obtenir un bon resultat en el litigi. Combinant la comprensió del seu cas, el coneixement profund de la llei, un important historial d'èxit i la seva fidelitat, estem convençuts que trobarem la millor sortida per a la seva situació. L'experiència ens mostra que comptar amb l'assistència d'un advocat penal expert suposa un important increment de la protecció dels seus drets i les seves possibilitats de victòria en el procés. Som conscients que el principal objectiu és protegir la seva llibertat, família i professió. Volem solucionar el seu cas i que comprovi que som el millors advocats penalistes i li ofererim el millor tracte, amb respecte, dedicació i comprensió.

El nostre estil professional passa per mantenir la comunicació constant i informar-lo detalladament de cada pas que donem, fins i tot en caps de setmana o vacances. Sabem que ser acusat o víctima d'un delicte és una vivència extraordinàriament desagradable i frustrant. La perspectiva de sancions i el greuge personal el pot deixar ansiós i insegur, sense saber què fer i a qui recórrer. És llavors quan les habilitats estratègiques que hem acumulat al llarg dels anys seran d'una ajuda fonamental i decisiva. A l'hora de triar un advocat penalista l'especialitat és molt important. De la mateixa manera que ja no es concep un metge especialista a un temps en el cap, el cor i els peus, en l'àmbit del dret penal, la dedicació exclusiva a la matèria és decisiva per poder dissenyar una estratègia legal coherent i eficaç. En processos de dret penal cal un professional especialitzat lliurat a la seva disciplina. Truqui'ns i lluitarem per i amb vostè.ADVOCATS PENALISTAS EFICAÇOS  

 

Podem ajudar-li si es troba en alguna d'aquestes situacions:

 • Ha estat cridat a declarar per policia
 • Ha estat cridat a declarar pel jutjat
 • Ha estat convocat a un judici ràpid
 • Ha estat denunciat o querellat
 • Ha estat detingut
 • Està o estarà convocat a un judici penal
 • Ha estat condemnat en sentència i vols recórrer
 • Té una condemna ferma en fase d'executòria
 • Vol interposar una denúncia o querella


Amb nosaltres tindrà una assistència jurídica experta, clara i efectiva. En el nostre despatx, l'ajudarem per determinar:

 • La millor estratègia legal per al seu cas
 • Els avantatges i dificultats de la seva posició legal
 • Les proves existents en contra i en favor
 • Les possibilitats d'èxit
 • Els recursos que pot presentar
 • Les possibilitats d'èxit
 • Quant costarà exactament la defensa
 • Com afrontar les compareixences davant els tribunals
 • Si ha de negociar o no amb la fiscalia i les acusacions

 

SI ESTÀ ACUSAT D'UN DELICTE, LI PODEM AJUDAR

 

Ser acusat d'un delicte és una de les experiències més estressants que pot patir. Necessita urgentment un advocat penal. Encara que tècnicament té presumpció d'innocència, a la pràctica es troba investigat perquè creuen que és culpable. El govern utilitzarà tots els recursos al seu abast, que són molts, per intentar demostrar la seva culpabilitat i aconseguir la seva condemna.

L'única manera de contrarestar l'enorme poder de l'administració és que conegui els seus drets i com usar-los. El nostre treball com a advocats penalistes és assistir-lo en la seva defensa legal. Estem constantment llegint i escrivint sobre les últimes modificacions legals i jurisprudencials per proposar la defensa més efectiva possible. Estem cada dia exercint en els tribunals de justícia i analitzant la manera en què treballen, per tal de mantenir-nos totalment actualitzats sobre les seves pràctiques. 

Defensar els seus drets no és únicament conèixer el dret. És també important comprendre les seves circumstàncies i les seves prioritats. Dediquem temps a reunir-nos amb vostè i conèixer-amb la finalitat de prestar la millor defensa. Us animem a que explori el nostre lloc web perquè conegui com treballem i a què s'enfrontarà en el procés penal. El nostre consell és que no tracti d'afrontar el seu problema en solitari sense l'ajuda especialitzada d'un advocat penalista.

 

Truqui'ns al 93 414 02 93

CASOS D'ÈXIT

 

Juzgado de lo Penal. Apropiación indebida. Absolución

Juzgado de lo Penal. Estafa. Absolución

Juzgado de lo Penal. Falsificación. Absolución

Juzgado de lo Penal. Obstrucción a la justicia. Absolución

VER MÁS