ADVOCATS PENALISTES A BARCELONA

Especialistes en Dret Penal

93 414 02 93

Esteban Advocats Penalistes és un despatx d’advocats Penalistes amb seu a Barcelona i actuació a tot el país. Està dirigit per Marco Esteban, Advocat Penalista i Màster en Dret Penal, amb una reeixida trajectòria professional en la defensa de procediments penals.

Som una firma altament especialitzada i dedicada exclusivament al dret penal. Ens ocupem de tot tipus de delictes i comptem amb una dilatada experiència en la resolució de processos en les diferents instàncies de la jurisdicció penal.

L’experiència ens mostra que l’aportació d’un advocat penal expert marca una important diferència en el litigi. Som conscients que el principal objectiu és protegir la seva llibertat, la seva família i la seva professió. Durant anys hem solucionat satisfactòriament els problemes jurídics dels nostres clients. Les nostres habilitats estratègiques acumulades en nombrosos casos criminals davant els tribunals seran el seu principal actiu.

Preguntes Freqüents

En quin moment del procediment penal ha de contractar un advocat penalista?
Immediatament i abans de fer res més. Igual que en un cas mèdic, els problemes que s’aborden d’hora tenen més possibilitats de resoldre’s satisfactòriament.

Per què és millor contractar un advocat que es dediqui exclusivament al dret penal?
Perquè el dret penal és una disciplina complexa i en constant canvi, que requereix d’una dedicació total per dominar-lo. Les seves possibilitats d’èxit seran majors amb un advocat penal especialista.

Val la pena contractar un advocat penal si sóc innocent?
És preferible contractar un advocat penalista especialitzat encara que sigui innocent. En ocasions els innocents són condemnats.

És recomanable contractar un advocat criminalista si l’acusació contra mi no és molt greu?
És un error pensar que una acusació penal és poc greu. Una condemna, encara que sembli d’escassa entitat, pot tenir conseqüències en el futur, com un càstig més sever en una segona condemna.

Poden condemnar-me si només hi ha la meva paraula contra la del denunciant?
D’acord amb les lleis criminals espanyoles poden condemnar, perquè la paraula del denunciant constitueix prova de càrrec suficient si el jutge la considera creïble.

És possible canviar d’advocat penalista si ja en ten un en el procés penal?
Té dret a canviar d’advocat penal, tant si és particular com si és d’ofici, en qualsevol moment.

Què he de fer si m’acusen d’haver comès un delicte?
Consultar amb un advocat penalista abans de realitzar qualsevol acció o parlar amb ningú. Si actua sense assessorament professional, pot cometre errors estratègics que posteriorment tindran un impacte negatiu en el procediment judicial.

Té sentit contractar un advocat si vull confessar-ho tot i declarar-me culpable?
L’advocat penalista l’ajudarà en primer lloc a conèixer els avantatges i desavantatges de declarar-se culpable. Posteriorment, si és la seva voluntat fer-ho, l’advocat penal tractarà d’aconseguir la pena més reduïda que la llei permeti.

És confidencial tot el que li digui l’advocat penalista?
És confidencial per llei. La constitució protegeix les comunicacions entre client i advocat. Ni els tribunals ni l’administració poden obligar a un acusat o advocat a revelar els continguts de les seves converses.

Treballen a comissió?
No treballem a comissió, tot i que el pagament dels nostres honoraris es pot fer de manera flexible i personalitzada.

En quines situacions poden defensar-me?
A Esteban Advocats Penalistes, podem defensar-li si es troba en alguna d’aquestes situacions:

  • Ha estat cridat a declarar per policia
  • Ha estat cridat a declarar pel jutjat
  • Ha estat convocat a un judici ràpid
  • Ha estat denunciat o querellat
  • Ha estat detingut
  • Està o estarà convocat a un judici penal
  • Ha estat condemnat en sentència i vol recórrer
  • Té una condemna ferma en fase d’executòria
  • Vol interposar una denúncia o querella
TRUQUI’NS AL 93 414 02 93 Y CONCERTI UNA REUNIÓ