Inici2020-10-06T09:08:06+02:00

ADVOCATS PENALISTES EXPERTS

Defensa Penal

93 414 02 93

Despatx de Advocats Penalistes a Barcelona

Esteban Advocats Penalistes és un despatx d’Advocats Penalistes experts amb dedicació exclusiva al dret penal. Està dirigit per Marco Esteban, Advocat Penalista i Màster en Dret Penal, amb una reeixida trajectòria professional en la defensa de procediments penals. Som una firma altament especialitzada en defensa penal. Comptem amb una dilatada experiència en la resolució de processos en les diferents instàncies de la jurisdicció penal.

El nostre despatx està centrat en la defensa jurídica penal d’alta qualitat. Som especialistes, ja que els processos penals requereixen un important coneixement de les lleis aplicables i de la jurisprudència dels tribunals. Donada la complexitat dels problemes legals en matèria penal, l’assistència d’un advocat penalista expert resulta imprescindible per a evitar un resultat negatiu en el litigi. Quan s’enfronta a càrrecs criminals, la seva llibertat i reputació estan en joc. És essencial que compti amb un advocat penal solvent, amb coneixement i habilitat per a defensar-li adequadament. Ens avala un important historial de casos d’èxit en els tribunals penals.

Considerem als nostres clients com a persones úniques a les quals hem de donar una solució individual i dedicar el màxim esforç. Durant anys els hem ajudat a resoldre els seus problemes penals, sempre al seu costat en tot moment, per molt difícil que sembli la seva situació. Per això treballem sense descans per a ells. Combinant un complet enteniment del seu cas, un profund coneixement de la llei i una gran preparació tècnica, estem convençuts que trobarem una solució jurídica adequada.

L’experiència ens ha mostrat que comptar amb una assistència especialitzada en l’àmbit penal suposa un  suport essencial per a la salvaguarda dels seus drets i opcions de victòria en el procés. Som conscients que el principal objectiu és protegir la seva llibertat, la seva família i la seva professió. Comprovarà que som els millors advocats penalistes i li oferim el millor tracte, amb respecte, lliurament i comprensió.

Advocats Especialistes en Dret Penal a Barcelona

Podem ajudar-lo i assistir-li durant la totalitat del procés penal, prestant-li l’ajuda legal que necessita i vetllant pels seus drets. Per molt complicada que sembli la situació, sempre hi ha una línia de defensa per a aconseguir la resolució més favorable si escau, amb el menor impacte possible per a la seva vida i els seus interessos. Una defensa eficaç no s’improvisa. La capacitat de dissenyar estratègies legals de defensa s’adquireix després d’un extens coneixement de la matèria i una excel·lent formació jurídica. Únicament quan els casos criminals es preparen adequadament per un especialista en dret penal, apareixen les respostes que necessita per als seus problemes.

Som professionals i protegim fermament els drets constitucionals dels nostres clients. Els representem en cada fase del procés criminal, assagem totes les opcions per a proporcionar una sòlida defensa penal, preparem les evidències i proves necessàries per a obtenir un sobreseïment o absolució i presentem recursos fortament fonamentats per a aconseguir els màxims beneficis legals. El nostre estil professional passa per mantenir la comunicació constant i informar-lo detalladament de cada pas que donem, fins i tot en caps de setmana o vacances. Les capacitats estratègiques que hem acumulat com a advocats penalistes al llarg dels anys seran la seva ajuda fonamental i decisiva. Li aportarem una ajuda jurídic-penal eficaç i activa. Cridi’ns i lluitarem per i amb vostè.

ADVOCAT PENALISTA MARCO ESTEBAN

ADVOCAT PENALISTA
MARCO ESTEBAN

Abogado Penalista Marco Esteban
Abogado Penalista Marco Esteban

Marco Esteban és Advocat Penalista i Director del despatx especialitzat en dret penal Esteban Abogados Penalistes, amb activitat en tot l’Estat espanyol. És Llicenciat en Dret, Màster en Dret Penal i Diploma Doctoral d’Estudis Avançats. Ha estat professor en diverses universitats i escoles de negocis i és autor de diversos llibres i articles en matèries jurídic penals.

Professionalment compta amb una reeixida experiència en la resolució de casos penals complexos davant els tribunals. Al llarg dels anys ha proporcionat als seus clients una representació lletrada de la més alta qualitat i una efectiva estratègia legal per a la seva situació processal. L’advocat Marco Esteban aporta la millor defensa penal i la tranquil·litat de comptar amb la intervenció d’un expert penalista.

CASOS D’ÈXIT

Apropiación Indebida

Sobreseimiento

Tribunal: Juzgado de Instrucción
Acusación: Ministerio Fiscal y acusación particular
Imputación: Delito de apropiación indebida

Estafa

Absolución

Tribunal: Audiencia Provincial
Acusación: Ministerio Fiscal y acusación particular
Pena solicitada: 6 años de prisión por delito continuado de estafa con agravante de abuso de confianza

Falsedad

Absolución

Tribunal: Juzgado de lo Penal
Acusación: Ministerio Fiscal
Pena solicitada: 3 años de prisión por delito de falsedad en documento mercantil

TESTIMONIS

Carlos De Fuenmayor

Economista y Columnista del Diario Expansión

Marco es un gran profesional en el ámbito del derecho penal. Posee un sólido bagaje académico y docente y se distingue también por ser una excelente persona. Una elección profesional siempre acertada.

J. Benítez


Me gustaría con esta reseña poder ayudar a quién, como yo en su día, esté perdido en temas penales y busque un buen abogado. Nuestra inexperiencia en estos campos nos llevó a buscar por Internet un abogado penalista experimetando. Dimos con Marco Estebán y sigo dando gracias por la decisión tomada. En todo momento nos hizo conocedores de la situación díficil a la que nos enfrentábamos. Han sido casi 2 años hasta la resolución del caso. Siempre hemos podido contar con él, en algún momento hasta a modo de psicólogo. Sin disfrazarnos la situación pero manteniendo siempre las esperanzas, llegamos hace sólo unos días a la mejor de las noticias: logró ganar el caso. No olvidaremos nunca tu labor y tu profesionalidad. Muchas gracias, de nuevo, por todo.

Pablo Rodríguez


En mi caso hemos conseguido una resolucion muy acorde a lo planteado previamente, e incluso más de lo esperado, por lo que estoy muy agradecido. Su estrategia ha estado siempre enfocada a obtener el mayor beneficio para el representado mediante la consecución del objetivo principal y más importante, y luego posteriormente lograr el mayor numero de objetivos secundarios, todo ello gracias a sus profundos conocimientos legales, amplia experiencia y capacidad de negociación. Otro aspecto a destacar en la comunicación es que siempre se explica con claridad y pone en conocimiento todos aquellos detalles de los procedimientos que son relevantes o de interés. Sin dudarlo volvería a él y lo recomiendo a quien necesite contar con sus servicios.

ÁREES DE PRÀCTICA PENAL

Delictes contra les Persones

Delictes contra l’Administració

Delictes contra la Llibertat Sexual

Delictes contra la Seguretat Viària

Procés Penal

PREGUNTES FREQÜENTS

En quin moment del procediment penal ha de contractar un advocat penalista?

Immediatament i abans de fer res més. Igual que en un cas mèdic, els problemes que s’aborden d’hora tenen més possibilitats de resoldre’s satisfactòriament.

És millor contractar advocats penalistes amb dedicació exclusiva al dret penal?

El dret penal és una disciplina complexa i en constant canvi, que requereix d’una dedicació total per a dominar-ho. Les seves possibilitats d’èxit seran majors amb un advocat penal especialista.

Què ha de fer si l’acusen d’haver comès un delicte?

Consultar amb un advocat penalista abans de realitzar qualsevol acció o parlar amb ningú. Si actua sense assessorament professional, pot cometre errors estratègics que posteriorment tindran un impacte negatiu en el procediment judicial.

Val la pena contractar un advocat penal si sóc innocent? 

És preferible contractar un advocat penalista especialitzat encara que sigui innocent. A vegades els innocents són condemnats.

És recomanable contractar un advocat criminalista si l’acusació contra mi no és molt greu? 

És un error pensar que una acusació penal és poc greu. Una condemna, encara que sembli d’escassa entitat, pot tenir conseqüències en el futur, com un càstig més sever en una segona condemna.

És possible canviar d’advocat penalista si ja compto amb un en el procés penal?

Té dret a canviar d’advocat penal, tant si és particular com si és d’ofici, en qualsevol moment.

És confidencial tot el que li digui als advocats penalistes? 

És confidencial per llei. La constitució protegeix les comunicacions entre client i advocat. Ni els tribunals ni l’administració poden obligar un acusat o a un advocat a revelar els continguts de les seves converses.

Treballen a comissió?

No treballem a comissió, encara que el pagament dels nostres honoraris pot fer-se de manera flexible i personalitzada.

En quines localitats exerceixen?

Esteban Abogados Penalistes defensa casos penals en tota Espanya.

En quines situacions poden defensar-me?

Podem assumir el seu defensa si es troba en alguna d’aquestes situacions:

Ha estat cridat a declarar per la policia
Ha estat cridat a declarar pel jutjat
Ha estat convocat a un judici ràpid
Ha estat denunciat o querellat
Ha estat detingut
Està o estarà convocat a un judici penal
Ha estat condemnat en sentència i vol recórrer
Té una condemna ferma en fase d’executòria
Vol interposar una denúncia o querella

Quina és la funció d’un advocat penalista?

Tots passem per situacions que, si comptéssim amb l’assessoria penal adequada, podrien resoldre’s amb major tranquil·litat i reduir de manera considerable la repercussió o conseqüències derivades. El dret penal se centra fonamentalment en causes que poden comportar penes de presó i els advocats penalistes especialistes en dret penal són aquells que presten els seus serveis per a la protecció i defensa dels imputats per delictes davant un tribunal. Els advocats penalistes són aquells que s’especialitza en la defensa legal davant una imputació per delicte. La diferència en el resultat final, dependrà de la capacitat i experiència en determinats conflictes del lletrat penalista que li representi.

BLOG DE DRET PENAL

Cómo se condena a inocentes (II): La visión de túnel y la presunción de inocencia

Por Marco Esteban
Abogado Penalista

La visión de túnel es un fenómeno cognitivo universal que tiene en el proceso penal una de sus consecuencias más lamentables. Se actúa con visión de túnel cuando el proceso penal se centra en un sospechoso y prioriza la línea de investigación que le culpabiliza. Hasta el punto de que, no solo abandona totalmente la investigación de otros sospechosos, sino que elimina o ignora sistemáticamente cualquier hecho o evidencia que favorezca al acusado y no cuadre con la hipótesis preestablecida de la culpabilidad.

A veces este mecanismo de concentración en un único escenario es consciente y, en la mayoría de las ocasiones, inconsciente. Nuestro cerebro ahorra energía si […]

Cómo se condena a Inocentes (I): La rueda de reconocimiento

Por Marco Esteban
Abogado Penalista

Entre los diversos mecanismos que en el sistema penal favorecen la condena de inocentes se encuentra la rueda de reconocimiento. Como la prisión, es una solución arcaica que sigue plenamente vigente porque no hemos encontrado nada mejor para reemplazarla. Consiste en un reconocimiento visual por parte del testigo de un delito a través de un cristal unidireccional a cinco o seis ciudadanos, entre los cuales se coloca a un sospechoso. Si el testigo señala al sospechoso como el autor del delito, este reconocimiento positivo pesará sobre éste como una losa e incrementará la probabilidad de que sea condenado en sentencia. Si el testigo no le reconoce, sus […]

TRUQUI’NS al 93 414 02 93